103. Mauritshuisdebat Energietransitie

Mauritshuisdebat Energietransitie
In aanloop naar de verkiezingen voor de Tweede Kamer vindt op maandag 22 februari het Mauritshuisdebat over de energietransitie plaats. Het politieke debat vindt plaats in het Mauritshuis in Den Haag en staat onder leiding van Humberto Tan. Vanaf 16.00 uur kun je het debat op NU.nl live streamen. Het Mauritshuisdebat Energietransitie wordt mede mogelijk gemaakt door Netbeheer Nederland.

https://www.nu.nl/285783/video/mauritshuisdebat-energietransitie.html
Wie kun je beter vragen hoe spindoctors werken dan een spindoctor zelf? Tijs van den Brink heeft er zelfs twee gevonden om jou door de verkiezingscampagne te helpen richting 17 maart.
Oud-spindoctor Jack de Vries van het CDA en voormalig PvdA-adviseur Julia Wouters vertellen het je in De Spindoctors.
Noud Kosters is Amsterdammer
https://twitter.com/noudkoper
https://www.facebook.com/NPORadio1/
https://www.facebook.com/events/452790235919044/?post_id=

New Energy Coalation
https://www.facebook.com/newenergycoalition/
In NHNEXT Noord-Holland Noord wordt gewerkt aan het realiseren van een waterstofeconomie. Maar wat is waterstof nu eigenlijk, en wat kun je er allemaal mee? En hoe kunnen we hier versnelling in aanbrengen? Volg hierover een drietal livestreams. De livestreams duren elk circa 50 minuten en aanmelden is niet nodig. Zie onderstaande links, terugkijken is ook mogelijk!
Waterstof: wat moet je weten? Woensdag 3 maart om 14.00 uur LIVE op NHNEXT! 👉 https://nhnext.nl/waterstof-wat-moet-je-weten/
Om klimaatverandering en opwarming van de aarde tegen te gaan moeten we veranderen. Waterstof gaat hier een grote rol in spelen. De komende weken nemen we je op NHNEXT mee in een serie livestreams die hier verder op in gaan. Maar wat is waterstof nu precies? En waarom wordt dit de energie van de toekomst genoemd?
Dat gaan we je tijdens deze livestream uitleggen. En niet door zomaar iemand. We hebben honorair hoogleraar Energie & Duurzaamheid Catrinus Jepma uitgenodigd om ons meer te vertellen over waterstof. Maar we zijn ook langs The Green Village gegaan, een living lab waar alle betrokkenen rondom duurzame innovaties worden samengebracht zodat de innovatie kan worden ontwikkeld, getest, gedemonstreerd, met opschaling als uiteindelijk doel.
Verwacht een gevarieerde livestream waarbij we hopen je zo helder mogelijk uit te kunnen leggen wat waterstof is en hoe het precies werkt.
Kijk je mee op woensdag 3 maart om 14:00 uur?
https://lnkd.in/dbfuSwj
https://lnkd.in/dyCqxFJ
https://lnkd.in/duqsMvw
Energy Barn Equlibrium Hidde Energie..EcoModermsme
https://www.youtube.com/watch?v=kPjg-JtFiXg&fbclid&t=2h45m
FaceBook het..Spindocters .debat .1 maart 18:00
Facebook het...1 maart 18:00 ..debat .1 maart 18:00 vervolg NPORadio1

https://www.nu.nl/285783/video/mauritshuisdebat-energietransitie.html
Wie kun je beter vragen hoe spindoctors werken dan een spindoctor zelf? Tijs van den Brink heeft er zelfs twee gevonden om jou door de verkiezingscampagne te helpen richting 17 maart.
Oud-spindoctor Jack de Vries van het CDA en voormalig PvdA-adviseur Julia Wouters vertellen het je in De Spindoctors.Hoe groot moet het vermogen van een warmtepomp zijn?
Niet te laag, niet te hoog, maar precies goed, dat is een cruciale stelregel. Bij lucht/waterwarmtepompen is het ‘optimale vermogen’ lastiger te bepalen dan bij een bodemgebonden warmtepomp.

Voorkom onder- en overdimensionering
Een warmtepomp moet zo lang mogelijk volcontinu draaien. Het duurt even voordat de thermodynamische koelcyclus op gang komt en het toestel ‘op stoom is’ om warmte te leveren. Iedere start/stop-actie gaat daarbij ten koste van het rendement, en het is ook nadelig voor de levensduur van de compressor. Het is daarom van groot belang dat een warmtepomp precies het juiste vermogen heeft
https://form.vakbladwarmtepompen.nl/sites/default/files/downloads/dimensionering_van_warmtepompen_wp.pdf

https://www.facebook.com/Natuurhistorisch.Genootschap.in.Limburg/videos/2971459959807812/
Overwinterende Kokmeeuwen(Larus) Maastricht (J Bakhuzien)

Publicado el 01 de marzo de 2021 a las 05:59 PM por ahospers ahospers

Comentarios

No hay comentarios aún.

Añade un comentario

Entra o Regístrate para añadir comentarios